ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΠΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 95

Έχοντας υπόψιν τα άρθρα 4 και 7 του καταστατικού μας και ύστερα από την υπ’ αριθ. 70//30-6-2016 απόφαση του Δ.Σ. μας

Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

σε τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη του «ΠΑΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 95» τη ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 και ώρα 21:00 στα γραφεία του συλλόγου με τα κάτωθι θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Εκλογή προέδρου Γ.Σ. και εφορευτικής επιτροπής
2. Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός απερχομένων Δ.Σ.
3. Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. εξελεκτικής επιτροπής και αναπληρωματικών μελών

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 στον ίδιο τόπο και την ίδια ώρα με τα ίδια θέματα.

-Ο Πρόεδρος- -Ο Γραμματέας-
ΡΙΓΚΑΝΙ ΕΔΟΥΑΡΔΟ ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΣΑΡΑΝΤΗΣ


Η ακαδημία του Π.Α.Σ. Ατρομήτου Ιωαννίνων και οι προπονητές της συγχαίρουν τα τέσσερα παιδιά από τα Ιωάννινα που θα συμμετέχουν στην αποστολή της 6ης περιφερειακής ομάδας Ηπείρου. Ανάμεσα σε αυτά τα τέσσερα παιδιά βρίσκεται και ο Ρούσκας Ιωάννης, αθλητής της ομάδας του Π.Α.Σ. Ατρομήτου, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία!!!

Μετά την ένταξη του Ηρακλή Σακκά και του Παναγιώτη Νάκα στο προπονητικό team της ομάδας, το διοικητικό συμβούλιο του Π.Α.Σ. Ατρομήτου ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Αλέξανδρου Λώλου, ο οποίος θα προπονεί τις μικρότερες ηλικίες της ομάδας.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ στον νέο προπονητή της ομάδας!!

 


Δείτε το βίντεο με τα 10 καλύτερα γκολ των Παίδων του Π.Α.Σ. Ατρομήτου για το πρωτάθλημα 2015-2016!!!!

https://youtu.be/T1nJTtit3IE


 


 

Το βίντεο με το γκολ και κάποιες φάσεις από το αγώνα του Π.Α.Σ. Ατρομήτου εναντίον του Α.Ο. Γιάννενα. Οι Παίδες του Ατρομήτου κατάφεραν να σημειώσουν μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 1-0!!! Συγχαρητήρια!!!


https://www.youtube.com/watch?v=RZjJTd3AN40&feature=youtu.be

Τα γκολ από τον αγώνα Παίδων του Π.Α.Σ. Ατρομήτου ενάντια του Αστέρα Παραποτάμου με σκορ 0-6!!


 https://www.youtube.com/watch?v=qwWQtZn7VYc&feature=youtu.be

Στιγμιότυπα και τα γκολ από τον αγώνα Παίδων του Π.Α.Σ. Ατρομήτου ενάντια του Π.Α.Σ. Γιάννενα Β’ με σκορ 0-5!!


4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Την πρώτη της ήττα για φέτος υπέστει η ομάδα Νέων του Ατρομήτου από την ομάδα του Π.Α.Σ. Γιάννινα με σκορ 2-1.

Αήττητη, όμως, συνεχίζει η ομάδα Παίδων του Ατρομήτου αφού και σήμερα κατάφερε να επικρατήσει ενάντια στην ομάδα του Αστέρα Παραποτάμου με τελικό σκορ 0-6.


https://www.youtube.com/watch?v=y6r4zxHlazc&feature=youtu.be

Στιγμιότυπα και highlights από τον αγώνα της τρίτης αγωνιστικής των Παίδων του Ατρομήτου ενάντια στον Α.Ο. Γιάννενα με τελικό αποτέλεσμα 5-1!!!!


 https://www.youtube.com/watch?v=IGrokuaYhFA

Στιγμιότυπα και highlights από τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής των Παίδων του Ατρομήτου ενάντια στις Τίγρεις με τελικό αποτέλεσμα 15-0!!


3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα Παίδων του Ατρομήτου ενάντια στην ομάδα του Α.Ο. Ιωαννίνων με τελικό σκορ 5-1. Τα παιδιά έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό φάνηκε και αποτυπώθηκε στο τελικό σκορ! Μπράβο παιδιά!!

Αήττητη και η ομάδα Νέων του Ατρομήτου αφού κατάφερε να επικρατήσει ενάντια στην ομάδα της Π. Περάματος με σκορ 7-1. Και εδώ τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Συγχαρητήρια!

Και η τρίτη αγωνιστική έληξε αίσια και για τις δύο ομάδες του Ατρομήτου παραμένοντας αήττητες! Μπράβο σε όλους!!!


2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σήμερα έγινε ο αγώνας της ομάδας Παίδων του Π.Α.Σ. Ατρομήτου εναντίον της ομάδας του Π.Α.Σ. Γιάννενα Β’, με τελικό σκορ 5-0 υπέρ του Ατρομήτου!!

Αήττητη συνεχίζει και η ομάδα Νέων του Π.Α.Σ. Ατρομήτου που κατάφερε να επικρατήσει ενάντια στην ομάδα του Α.Ο. Πεδινής με σκορ 8-0!!

Τον καλύτερο τους εαυτό έδωσαν και οι δύο ομάδες καταφέρνοντας στο τέλος τη νίκη!! Συγχαρητήρια, λοιπόν, και καλή συνέχεια!!!


1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η πρώτη αγωνιστική πραγματοποιήθηκε σήμερα για τα πρωταθλήματα των Νέων και των Παίδων για το 2015-2016. Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν και οι δύο ομάδες του Ατρομήτου καταφέρνοντας διπλή νίκη. Συγκεκριμένα:

– Η ομάδα Νέων του Ατρομήτου (2000-2001) κατάφερε να επικρατήσει ενάντια στην ομάδα των Αμπελοκήπων με σκορ 0-12!!!!

– Η ομάδα Παίδων του Ατρομήτου (2002-2003) αντιμετώπισε την ομάδα των Τίγρεων. Τελικό σκορ 15-0 υπέρ του Ατρομήτου!!!!

Δεν θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη αρχή οι παίχτες του Ατρομήτου σε αυτήν την ποδοσφαιρική σεζόν!! Τους ευχόμαστε καλή αρχή και πάντα νίκες!!!!


Πρώτη Προπόνηση Ατρομήτου 2015-2016 

Την Τρίτη 25 Αυγούστου η ομάδα των Νέων και η ομάδα των Παίδων του Π.Α.Σ. Ατρομήτου πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή προπόνηση. Τα παιδιά προσήλθαν στο χώρο του Loco Club στις 6:00 το απόγευμα. 20150825_181546

Οι προπονητές της ομάδας Ηρακλής Σακκάς και Παναγιώτης Νάκας αποφάσισαν να αφιερώσουν την πρώτη προπόνηση σε διάφορες μετρήσεις βάρους και ύψους αλλά και σε διάφορα τεστ αντοχής και ταχύτητας για να μπορέσουν να αξιολογήσουν την φυσική κατάσταση των παιδιών. Στο τέλος της προπόνησης μοιράστηκαν στα παιδιά δύο φυλλάδια με κάποιες συμβουλές διατροφής αλλά και όχι μόνο. 20150825_185656

Είναι η πρώτη φορά που το προπονητικό σώμα του Π.Α.Σ. Ατρομήτου επιλέγει να ξεκινήσει την νέα ποδοσφαιρική χρονιά του με αυτόν τον τρόπο. Το σίγουρο είναι πως στα παιδιά άρεσε αυτός ο τρόπος προπόνησης αλλά και πως οι προπονητές θα βοηθηθούν πολύ από τα αποτελέσματα.20150825_181908

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό κάντε κλικ εδώ!


ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ 2015-2016

Ο Ατρόμητος ’95 ανακοινώνει την έναρξη των προπονήσεων, για την ποδοσφαιρική χρονιά 2015-16, των τμημάτων Νέων και Παίδων.
Η πρώτη συγκέντρωση έχει ορισθεί την Δευτέρα 24/08/2015 στις 18.00 μμ. στο LOCO CLUB όπου και θα δοθεί αναλυτικά το πρόγραμμα των προπονήσεων.
Την Τρίτη 25/08 έχουν προγραμματισθεί αθλητικές μετρήσεις των παιδιών τα αποτελέσματα των οποίων θα βοηθήσουν στον καλύτερο σχεδιασμό της προετοιμασίας των αθλητών μας.


Ο Νάκας στην ομάδα νέων του Ατρόμητου

 

Ο Ατρόμητος ’95 ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον κ. Π.Νάκα περσινό προπονητή και πρωταθλητή με την ομάδα Παίδων της ΕΠΣΗΠ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Μετά την περσινή επιτυχημένη χρονιά ο κ. Νάκας θα αναλάβει την ομάδα Νέων του συλλόγου μας. Στόχος μας είναι μέσα από την επιστημονική μεθοδολογία των προπονήσεων, την αρμονική συνεργασία των γονιών με τους προπονητές να βοηθήσουμε τους μικρούς αθλητές να κοινωνικοποιηθούν, να αγαπήσουν τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, να υιοθετήσουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής και όσα παιδιά το επιθυμούν πραγματικά, να ανέβουν επίπεδο και να κάνουν πράξη τα όνειρα τους.

Ο κ. Π.Νάκας είναι καθηγητής Φυσικής Αγωγής (ΤΕΦΑΑ Αθηνών)με ειδικότητα το ποδόσφαιρο και εκπαιδευτικός της Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων.Διετέλεσε καθηγητής προπονητικής ποδοσφαίρου στα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ στην ειδικότητα προπονητής αθλήματος με άθλημα εξειδίκευσης το ποδόσφαιρο και εργάστηκε για πολλά χρόνια στο παιδικό και ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με μεγάλη επιτυχία.
Το γεγονός ότι ΠΑΣ Ατρόμητος ’95 έχει στις τάξεις του δύο εκπαιδευτικούς ΚΦΑ με ειδικότητα ποδόσφαιρο (Η.Σακκάς –Π. Νάκας) εγγυάται την όσο το δυνατό αρτιότερη ψυχολογική και παιδαγωγική προσέγγιση των αθλητών της Ακαδημίας μας.
Η διοίκηση του Πας Ατρόμητος ’95 καλωσορίζει τον κ. Νάκα στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *