Κατηγορία ΝΕΩΝ-ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ

Η ομάδα των νέων βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος της ΕΠΣΗΠ.

 

Μια ακόμα νίκη σημειώθηκε για την ομάδα των προπαίδων του ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ95 έναντι της ομάδας του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΙΑΦΑΣ στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΗΠ με σκορ 3-1.

 

Επιτυχώς για την ομάδα  των Νέων του ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ95 στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της ΕΠΣΗΠ ακόμα μια φορά υπήρξε νίκη έναντι του ΑΟΑΝΑΤΟΛΗΣ με σκορ 3-0.  Επίσης για την ομάδα των Προπαίδων (Ατρόμητος- Πήγασος) με ήττα έκλεισε η 5η αγωνιστική έναντι της ομάδας Tigers με σκορ 5-2.

 

 

Με νίκη συνέχισε και σήμερα η ομάδα των Νέων στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣΗΠ κερδίζοντας τον Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα 4-0.Επίσης με 6-3 (Ατρόμητος-Πήγασος) η ομάδα μας στην κατηγορία των Προπαίδων κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της Κατσικάς!

Ατρόμητος (ΠΑΙΔΩΝ)

Η ομάδα των παίδων του ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ95′ βρισκεται στην 2η θέση στην κατάταξη του πρωταθλήματος της ΕΠΣΗΠ μετά απο ισοπαλία που είχε στον σημερινό αγώνα με τον ΑΟ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

 

Με νίκη συνέχισε η ομάδα των παίδων του ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ95 στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΗΠ έναντι της ομάδας των Ελπίδων Ιωαννίνων με σκορ 4-2.

 

 

 

 

Με νίκη συνέχισε η ομάδα των παίδων του ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ95 στην 5η αγωνιστική της ΕΠΣΗΠ έναντι της ομάδας του ΣΤΑΥΡΑΚΙΟΥ με σκορ 3-1.

 

 

 

Ακόμη μια νίκη για την ομάδα των παίδων στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣΗΠ. Νίκησε την ομάδα  του ΑΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με σκόρ 4-0.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=vWsRt_v-t2o&feature=youtu.be  Δείτε τα στιγμιότυπα της προηγούμενης αγωνιστικής στους Παίδες με την άνετη επικράτηση της ομάδας μας επί της Ανατολής με σκορ 5-1!